raskrikavanje
PROJEKAT PORTALA KRIK
  Rizični mediji
  Istraživanja
  Vesti
  Najnovije
  Vest
Ivan Ivanović: Blic TV mi daje više prostora
15.03.2024.    Stefan Kosanović    Skrinšot / Nova S
Ivan Ivanović je u razgovoru za Raskrikvanje potvrdio da na jesen prelazi na Blic TV. Kaže kako su Nova S i on jedno drugom dali sve što su imali i da prelazi na televiziju koja se pojavila i ponudila mu više prostora. Nakon prelaska na novu televizju Ivanović, pored dve trenutne, očekuje da vodi i emisiju novog formata, ali kaže da do toga ima još dosta s obzirom da sa United Media ima ugovor do kraja juna. Na pitanje da li očekuje da ima punu slobodu u novom okruženju odgovorio je da ne zna.
Ivanović je za Raskrikavanje rekao da mu je Blic televizija ponudila uslove koje nije mogao da dobije na Novoj S. Konretno – novi format emisije, uz dve koje se već prikazuju. Voditelj nije precizirao o kakvoj emisiji je reč, pošto, kako kaže, ima još dosta vremena do toga s obzirom da je do kraja juna na Novoj S.

„Mislim da smo Nova S i ja jedno drugom dali sve što smo imali”, rekao je Ivanović.

Dodaje i da mu je novi poslodavac garantovao slobodu, ali na pitanje da li očekuje da će slobodu stvarno i dobiti rekao je da ne zna i da će to morati da vidi na delu u septembru.

Takođe, Ivanović kaže i da mu nije jasno zašto svi mediji insistiraju na tome da je on veliki transfer Telekoma, kada samo prelazi „iz luksemburške televizije u švajcarsku”.

Glavna izvršna direktorka kompanije United Media Aleksandra Subotić ranije je za Raskrikavanje rekla da je tačno da je sa Ivanovićem raskinuta dalja saradnja i da mu United Media želi sve najbolje u daljem radu.

Pre televizije Nova S „Veče sa Ivanom Ivanovićem” emitovano je osam godina na TV Prva. U svojim emisijama ali i u javnim nastupima, Ivanović je uvek nastupao izrazito kritično prema aktuelnim vlastima.
  Vest
United media potvrdila: Ivan Ivanović odlazi sa televizije Nova S; prelazi na Blic TV
Popularni voditelj Ivan Ivanović raskinuo je ugovor sa United Media i odlazi sa televizije Nova S, ...
  Vest
Draža Petrović: United Media obećala da neće biti mešanja u uređivanje Danasa
Medijska kompanija United Media, u okviru koje između ostalih posluju televizije N1 i NovaS, postal...
  Manipulisanje činjenicama
Švajcarski sud odbacio tužbu Telekoma protiv Junajted grupe, tabloidi to predstavili kao pobedu
Privredni sud u Cirihu nedavno je odbacio tužbu državnog Telekoma Srbija protiv Junajted grupe, je...
United Media
Telekom
Blic TV
Nova S
Ivan Ivanović
O nama
raskrikavanje@krik.rs
011/420-43-04
Raskrikavanje na društvenim mrežama: