raskrikavanje
PROJEKAT PORTALA KRIK
  Rizični mediji
  Istraživanja
  Vesti
  Najnovije
  Lažna vest
Izvorni članak je objavljen 09.04.2019. (Pink.rs)
Scenu iz reklame Pink predstavio kao privatnu fotografiju Sergeja Trifunovića
10.04.2019.    Marija Vučić    Foto: Screenshot/ Youtube
Portal Pinka objavio je „šok fotke Sergeja Trifunovića“ na kojima je „uslikan u krevetu sa starletom iz Zadruge“. Srpski telegraf je priču nadogradio konstatujući da slike dokazuju Trifunovićevu dvoličnost, s obzirom na to da „pljuje rijaliti a leži u krevetu sa učesnicom rijalitija“. Međutim, ove „ekskluzivne fotografije“ su zapravo nastale na snimanju reklame za TV O2.
„Isplivala šokantna fotografija Trifunovića i plavokose zadrugarke!“, najavljuje portal Pinka tekst u kome će otkriti kako je učesnica Sanja Stanković nekada bila „i te kako prisna sa Sergejem“.

„Redakcija Pink.rs došla je do privatne fotografije na kojoj se ovaj opozicionar, koji je poznat po svojim ratovima i bljuvotinama na Tviteru, baškari u krevetu, dok grli plavokosu učesnicu Zadruge s jedne, i javnosti nepoznatu crnku s druge strane! Svoje intimne delove prekrio je čaršafom, dok je kontroverzna zadrugarka pozirala s osmehom na licu i maskom za spavanje, koja joj je po svemu sudeći bila neophodna posle besane noći“, piše portal.

Srpski telegraf preuzima priču i u štampanom izdanju od utorka objašnjava:

„U kakvom su odnosu bili, to se samo može pretpostaviti s obzirom da je na fotografiji glumac prekrivačem pokrio intimni deo tela, a Sanja sa kezom od uva do uva stavila masku za spavanje. Šta je prethodilo slici, možemo samo da pretpostavimo“, konstatuje ovaj tabloid.

U tekstu se Trifunoviću zamera „dvoličnost“ jer je „u poslednje vreme izneo niz kritika i bljuvotina na račun rijaliti-programa i TV Pink, a nema problem da se druži sa učesnicama istih, naprotiv“.

Slika je objavljena i na portalu ovog tabloida, Republika.rs, uz napomenu da „nije poznato kojim povodom je Sanja bila sa Sergejem u krevetu“, ali da je Trifunović uklonio fotografiju „verovatno kako se ne bi kompromitovao“ s obzirom da je, kako navode, učesnica Zadruge ovih dana u žiži javnosti zbog optužbi da se bavila prostitucijom.

Međutim, navodno inkriminišuća fotografija zapravo je nastala tokom snimanja jedne od reklama „Na čemu si ti“ za TV O2 2017. godine.

Reklamu je Trifunović i lično podelio na svom tviteru, a ona je već dve godine dostupna i na Jutjubu.

    
  Vest
Ambasada SAD objavila mejl prepisku u kojoj demantuje Informer
Američka ambasada objavila je mejlove kojima demantuje pisanje tabloida Informer da nisu odgovorili...
  Dezinformacija
Kada bitka za dečije živote preraste u obračun
U članku „Sergej mulja sa novcem za bolesnu decu“ novinari Srpskog telegrafa tvrde da Fo...
  Vest
Televizije o protestu: Pinkove manipulacije zumom drona, RTS imao „tehničkih problema“
U petak uveče oko pola osam, kilometarska kolona građana prostirala se niz Ulicu kneza Miloša pa ...
Mediji koji su takođe objavili ovu vest:
 Republika
 Telegraf.rs
 Srpski telegraf
Sergej Trifunović
Pink
O2 TV
O nama
raskrikavanje@krik.rs
011/420-43-04
Raskrikavanje na društvenim mrežama: